De omgeving

In Eindhoven en gek op dingen op wielen? Dan is het DAF museum zeker iets voor jou. Ook kinderen zijn zeer welkom bij het DAF Museum! In het DAF Museum valt men van de ene verbazing in de andere. De vindingrijkheid die DAF voertuigen kenmerkt, vanaf 1928 tot heden is geschikt voor jong en oud!

Midden in Eindhoven, op de plek waar Gerard Philips in 1891 zijn eerste gloeilampen produceerde, staat het Philips Museum. Hier maak je mee hoe Philips zich steeds opnieuw uitvind met nieuwe innovatieve technologieën! Het is een leuke ervaring voor jong en oud!

Ook midden in Eindhoven bevind zich het Cafe 100 watt. Door de ambachtelijke keuken kun je hier de zelfgebrouwen biertjes – met ‘locally inspired’ namen als Witte Dame en Heeren van Eynthoven – geweldig combineren met verschillende lekkernijen. Of kom gewoon lekker genieten op het grote terras van proeflokaal 100 Watt.

In hét openluchtmuseum van Eindhoven beleef je het verleden door zelf op ontdekkingstocht te gaan. Onderweg ontmoet je historische bewoners van de prehistorie tot de late middeleeuwen. Ze hebben spannende verhalen te vertellen  en leren je hoe het er vroeger echt aan toe ging!

Het Van Abbemuseum in Eindhoven is een van de meest toonaangevende musea voor hedendaagse kunst in Europa. Het museum heeft een uitgebreide internationale collectie van ruim 3.000 kunstwerken! Ze bieden verschillende activiteiten aan voor jong en oud! Dus laat je verwonderen.

Medische hulp nodig? Eindhoven Taxi Yeller brengt je veilig en comfortabel naar het ziekenhuis. Indien je hulp nodig hebt met in en uitstappen, zal onze chauffeur ook hierin voor je klaarstaan.